Despre " Miting de Aviatiune"
Program
Participanti
La virajul 5
   
   
   
 
 
   
   
   
Versiunea in limba romana! English version!
     
   
Miting de Aviatiune
Banesti 3 - 4 august 2012
 
Cu toate eforturile depuse pentru organizarea celei de a doua editii a Mitingului de Aviatiune si dupa indelungate analize, intrucat nu s-au identifiat suficinete solutii pentru desfasurarea acestui miting la standardele pe care le dorim, am luat decizia de a amana evenimentul din 2012.

Echipa organizatoare a "Mitingului de Aviatiune", are deja planuri si idei noi pe care le vor folosi la urmatoarea editie din 2013.

Va mutumim tuturor pentru faptul ca sunteti alturi de noi si speram sa va revedem in aceeasi atmosfera calda la urmatoarea editie.

Pana atunci sunteti oricand bineveniti la Banesti, vom fi onorati sa va avem ca oaspeti si speram sa va revedem la editia din 2013.

Echipa Mitingului de Aviatiune


"Miting de Aviatiune" - este unul din cele mai provocatoare spectacole aeriene organizat in Romania. Locatia inedita, profesionalismul, curajul aviatorilor si nu in ultimul rand avioanele cu care acestia vor evolua, fac ca acest spectacol sa fie unic si original.

Cele aproximativ 6 ore de spectacol aerian, in care cei mai renumiti aviatori vor evolua cu talent si virtuozitate pe fundalul Muntilor Carpati.

Fiecare spectator - indiferent de varsta - va avea ocazia, pe langa spectacolul aerian sa se delecteza atat cu specialitatile culinare locale cat si cu renumitele vinuri Romanesti produse in regiune.

Va asteptam petreceti un weekend de neuitat si sa fiti alaturi de cei mai renumiti piloti si contructori de aeronave.
 

 
Scule de mana! Scule constructii! Scule si unelte gradina!
Service auto DANDON! Echipamente si scule auto! Scoala de pilotaj, acrobatii, demonstratii aeriene, zboruri de agrement, publicitate aeriana!
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2006 Iacarii Acrobati. Toate drepturile rezervate