Versiunea in limba romana! English version!
     
          DESPRE NOI  
Echipa Iacarii Acrobati – cunoscuti in lume cu numele de AEROBATIC YAKKERS, zboara anual peste 30 de demonstratii in Romania, Europa, Orientul Mijlociu si chiar pana in China.
 
  Placerea zborului si devotamentul fata de avioanele lor pe care atit echipa cit si cei care o sustin direct sau ca parteneri este oglindita in modul in care acestia zboara.
 
 
  Pentru Iacarii Acrobati – spectacolul este motivul pentru care acestia exista.
 
 
  Pentru a obtine fotografii si material video in scopul realizarii articolelor si rapoartelor, va rugam sa contactati pe Anca Tinc anca@ancatinc.ro  
   
 
   
»Avioane:  
 
   
– Tip: YAK 52TW
– Putere motor: 400HP
– Viteza maxima: 460 km/h
– Inaltimea maxima de zbor 5000m
– Inmatriculare:
   YR – UAU si YR – UAA
– An de fabricatie : 2006
   
   Zborul demonstrativ de 15 minute al IACARILOR ACROBATI se desfasoara intre 100 si 800 metri fata de sol pe o raza de un km, cu viteze intre 0 si 450 km/h, iar pilotii rezista in aceste evolutii la suprasarcini intre +5 si – 3G pentru zborul in formatie, iar pt. acrobatiile individuale intre +7 si -5G.

   Anul acesta se implinesc 30 ani de cind se fabrica acest tip de avion in ROMANIA. S-au produs peste 1900 bucati iar modelul cu care zboara formatia sa produs in peste 30 bucati din care majoritatea sunt in Statele Unite.
 

 
Scule de mana! Service auto DANDON! Scoala de pilotaj, acrobatii, demonstratii aeriene, zboruri de agrement, publicitate aeriana!
  Echipamente si scule auto!  
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2006 Iacarii Acrobati. Toate drepturile rezervate